Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika - 9sgoqskgiapyom _ Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor!

Antalya Manavgat Yangın Son Dakika - 9sgoqskgiapyom _ Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor!. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: 23 hours ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Jul 21, 2021 · son dakika haber: İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu. Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Mxxrpc8hmz Fpm
Mxxrpc8hmz Fpm from iasbh.tmgrup.com.tr
Yiğit, bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Jul 21, 2021 · son dakika haber: Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. 23 hours ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. 'evlerin yüzde 80'i yandı' antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın

'evlerin yüzde 80'i yandı' antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

G6szoaw9i1mu8m
G6szoaw9i1mu8m from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü.

Jul 21, 2021 · son dakika haber: Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Jul 07, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Jul 15, 2021 · son dakika haberler:

Rb4xkmqlr0g2em
Rb4xkmqlr0g2em from i4.hurimg.com
Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 28, 2021 · son dakika haberine göre manavgat'ta yangının çıktığı bölge dik yamaç olması dolayısıyla müdahale helikopter ile havadan yapıldı. Jul 29, 2021 · son dakika haberi olarak gündeme gelen yangınlar sebebiyle önemli derecede alan zarar gördü. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alınan yangında, yaklaşık 25 hektar ormanlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangın, kalemler ve evrenseki bölgelerine kadar indi.

Yangına tüm olanaklarla müdahale ediliyor.

Jun 30, 2021 · antalya'nın akseki ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgat'ta orman yangini son dakika haberi: 23 hours ago · manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında 5 dönüm alan zarar gördü. Jul 29, 2021 · antalya manavgat'tan sonra bir ilçe daha yangın kâbusunu yaşıyor! Evrenseki'de başlayan ve kalemler, yeniköy, çolaklı ve yavrudoğan mahallelerine sıçrayan yangın, yerleşim yerlerine de sirayet etti. Antalya'nın manavgat ilçesinde, yerleşik yabancılarla birlikte birçok insanın yaşadığı sitelerin yakınında fidanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya manavgat ilçesinde gerçekleşen yangın 'evlerin yüzde 80'i yandı' antalya'da akseki ilçesinde başlayıp rüzgarın etkisiyle yayılarak manavgat ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ediliyor. Jul 11, 2021 · son dakika haberi. Sebebi ile ilgili yoğun bir çalışma söz konusu.